inte bloggat...

Hulahuuu!! xD
Tjobre!! :3 jag vet att jag inte bloggat mkt (igen) men jag har faktiskt gjort en del. jag har vart i Helsingborg på festival :3 det va askul :D sen när jag va där bestämde jag att jag skulle byta klädstil. jag bestämde mig för att ha japansk stil så jag gick in på google o sökte efter kläder online :3 jag hitta 2 hemsidor men denna e bäst:
http://www.talkingclothes.se/se/
egentligen fick jag adressen av en på msp men den va jättefin o jättebra o jättefina kläder :3
mer kan jag inte bloggah nu :3 jag ska till gotland på lördag o e där en vecka utan data... då kommer jag inte va inne. men jag visar sakerna jag ska köpa imårrn :3 bajj!
vgcx

jag som liten XD

Tjulahoop!!

jag tänkte visa er hur jag såg ut när jag va liten! xD ni kommer nog skratta åt den sista... XD
Jag tar efter den som e sötast först o fulast sist xD
1:

aaw <3 sött va? jag sover på en såndär gungande banan xD
2:

lite smutsig? kanske efter det här...
3:

*rodnar* undrar vad jag ätit? xD sä jädra failer ! XD
ååh du grymma värld XD
gör ett till inlägg snart :> bajj sålänge!!

vgcx

Elin_Elin99 gästbloggar i bloggen ! ;D

Hääjj Hääjjj 8')


Elin_Elin99 här !

TVG frågade om jag ville gästblogga & det ville jag ! XD♥



Såhär ser jag ut ...





Tyckte kläderna passade till vädret idag !;)



Om ni inte visste det så känner jag Bellaa irl !
 Vi är BFF ! 8'D<3
Vi var på Ölandsdjurpark bara för några dagar sedan ! ;D
Det var skiiiit skööjj ! X')



Ja... har inte så mkt att skriva ! ;D


Men ni får ha det så bra !!

Ps.. Bellaa är borta i ca 3 veckor ! D:



// Elin_Elin99

lagg XD

Hälluuh!! :D

Bella e ju borta så jag sköter bloggen sj (bella din jövfel -..- xD) så när det e dags at svara på frågor så blir det först jag som svarar enskillt. men en sak till alla som läser denna blogg... VET NI INTE VAD DETTA BETYDER
FORFUN!!
ASSÅ! JAG HAR FÅTT 3 FRÅGOR 1 TILL MIG, 1 TILL BELLA O 1 TILL OSS BÅDA, MEN BARA 3 TOTAALT! JAG VÄNTARR!!! fråga hellst genom mail på msp o kommentar, på chatt e de nog ingen idé xD

Jag satt o chatta me nåra o då plötsligt gör jag en upptäckt:
hg
asså figarinaa hade 2 likadana djur!! o.ó sen när jag ska byta kläder:
ruy
assåå whaat???
yhds
helskumt! O.O

jag hade en looktävling me vem som gjorde bästa looken. Nellan20 vann :D grattis <3 såhär va looken:
...............................................................................................
snygg va? :D men det va jättesvårt att bestämma vinnare för det va asmånga snygga! jag menar det!

Jag tkte att Monstrez (min boonie) såg lite lessen ut. Jag tror hon vill ha en kompis! kolla va ledsen!:
...
stackars monstrez... ska fundera på om jag ska köpa en till :3

Maila elr kommentera frågor!!! TVG svarar först o när bella kommer tbx svarar hon :) (bestämmer jag xD) Bajjs!! xD

vgcx

Frågestund!

FORFUN!!

Jaaao, som det står på bilden, FRÅGESTUND! XD fråga via mail, kommentar elr chatt! till både mig o bella 8'D
jag gjorde en annan frågestunds-bild innan denna:
määä :D
vilken tkr du e bäst? kommentera ^^

vgcx

HWÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄH!!!!

WÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄH!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag vet att jag inte vart inne på 1 vecka, men jag har fasktiskt inte kunnat! Internet hade kraschat o jag har vart i stockholm. Jag har vart på kryssning, bröllop, millesparken o lite annat. men nu ska jag förklara vf jag e ledsen. såhär gick de till:

När jag va på kryssningså var jag o min 3-menning utanför taxfree'n o vänta på pappa o min andra 3-menning (dom får heta 1 o 2 nu). vi satt på en grej vid kassorna o jag hade mobilen i fickan. men min ficka "utar" väldigt mycket så den ramla ut utan att jag märkte det. jag o 1 gick för att leta efter dem o då kolla jag i fickan om jag hade mobilen där så jag kunde ringa. men där låg den ju inte så vi gick tbx till platsen där vi satt men vad ser vi? Inget! nån hade tagit min mobil o pappa va as arg! vi va i receptionen flera gånger o kolla men ingen mobil! efter typ 3 dagar när vi kommit hem så säger pappa att han fått en nakenbild skickat från mig! o då va de ju den som tog min mobil som skickat! o de gjorde den til typ hela min kontaktlista! toppen eller hur :'(

hoppas ni läser allt o lider me mig! jag har fått samtal om det o just nu sitter jag o gråter!! Min syster trodde det va jag som skickat!!

en lessen vgcx

BAJS

Hallå där! :D Asså, det laggar såhäääääääääääääääääääääääääääääääär mycke på msp just nu ! xD Så jag kan typ nt vara inne just nu.. :s Hoppas de blir bättre senare ! (Y) Iaf.. ingen av oss har direkt bloggat så mycket xD Så vi har typ 3 besökare just nu, och två av dom e ju jag o TVG ! O.o Men vi ska försöka bättra oss ! :D Uhm.. på fredag eller lördag åker jag till öland, och kommer stanna där i två till tre veckor.. utan dator ! :s Jag kommer sakna er massooor ! D: Men ja iaf, om ni läser Elins (Elin_Elin99's) blogg så vet ni att hon ska till kalmar, och jag vet inte, men jag tror hon ska till öland också men skitsammaaaaa! xD Så jag och hon ska till ölandsdjurpark tillsammans ! :'D Det ska bli skojj skojj.. men det finns inte så jääääääätteeeee många karuseller eller vad man ska säga ! xD Men de finns ju djur, och så kan man bada där, och då finns de typ som en mini mini mini mini mini mini flumride (Stavning) x'P Har ni varit på ölandsdjurpark nån gång? :) Jaja.. NU SKA JAG FÖRSÖKA LOGGA IN PÅ MSP XD WISH ME LUCK ! :s



PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PÅ ER! 8D



dghs

vf hatar ni oss D:

VFF??? VF??? VF HATAR NI OSS? D:

asså jag kolla statistiken o idag va det bara 2 SOM HADE KOLLAT BLOGGEN XO O EN VA JAG! XD så kolla bloggen :< snälla? xD

Senare så ska jag göra en frågestund 8') då blir det fråger till mii o bellaabellaa xD så tänk ut frågor nu 8'D vi svarar på allt, utom hemligheter! 8'D O JAG SKA TVINGA BELLA TILL DET >8'D

vgcx

FÖRLÅÅÅT! D:

Förlåt förlåt förlååååååt för att jag nt har bloggat ! D: Men iaf.. nu ska jag blogga! 8D

Uhm.. jag har släppt en ny film (de va ett tag sen men ändå..) den heter ICA-reklam, så jalla jalla KOLLA PÅ DEN NUU ! XD De e nytt tema också.. tycker de e sådär ! :P Jag vet nt vad jag ska skriva! :o Joo, jusste.. snart kommer jag åka iväg i typ 2-3 veckor ! :P Så jag kommer nt vara inne på msp då.. xP JAG ORKAR INTE SKRIVA MEEEEEER!  PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS ! ;*





dghs

BADA, BADA, BADA 8'D

Tjoo! xD

Den där jövfeln Bella har visst inte bloggat mkt senaste tiden... -.o (ta inte det bokstavligen bella xD) Jag har liksom tänkt på bloggen hela tiden... xD Även när jag badat :D jag bada i gustavsvik igår o då tänkte jag såhär: Jag måste "bloggen" hoppa "bloggen" från "bloggen" 10:an! "bloggen..." XD

Jag hade ju tänkt på att hoppa från 10:an, asså 10 meter :D fast det gjorde jag inte -.- jag e asbesviken på mig sj D: fast när jag stod på 7:an (7,5) så kände jag bah "OMG JAG PALLAR INTE D:" :< sista gånge jag skulle hoppa sa jag till mig sj "MALIE DIN JÖFFLA IDIOTJÄÄVFEL!! DU ÅKER ATMOS FEAR SOM E 106 METER HÖGRE ÄN 10 METER!! DIN IDIOT!! HOPPA FÖRFÄÄN! DU KLARAR DET DIN TÖNT! xO" xD men såklart gjorde jag inte det -.- jag hoppa från 7,5 ist xD fast det gjorde ont o.O VATTNET SLOG MIG MELLAN BENA XO JAG KAN JU INTE PISSA LÄNGRE XO DET GÖR ONT XO (xD)

Jag har badat 3 dagari rad 8'D idag me :'3 o igår på gustavsvik, om du va där så kanske du såg mig om du såg nån me blå bikini-topp o rosa bikini-underdel me en fjäril på xD i början hade jag badbyxor också men det gick inte att åka kana med dem xD MEN om ni såg mig, kommentera elr maila på msp xD

vgcx

mupp... mupp... MUPPPPPPPP

Tjobre xD

Sry för min låga update, men jag har liksom inte haft tid elr pallat xD igår satt jag vid datan hela dan bortsett från kvällen, för mina 3-menningar kom (stavning?? XD)

Jag hatar verkligen detta tema! -.- det har vart i åratal typ o.O känns så iaf xD tur att det e nytt tema imårrn -..O elr rättare sagt kl 00.00 inatt 8'D

Wooh idag ska vi till sången o bada ;D ska bli skitkul ;D fast jag hitta inte mina badbyxor så jag fick liksom lite damp... men jag hitta dom ;D Jag brukar bada i bikini-överdel, ett par badtrosor o badbyxor över 8') säkert vääldigt många som gör det ;D o imårrse när jag vakna kändes det som om jag hade en knöl i läppen. Jag kollar mig i spegeln o ser ett myggbett på underläppen -..- det va inte så värst skönt...

vgcx

D:

Yooo ! MWÖHÖHÖH, jag sa ju att jag höll på me en film.. men det laggar så jävligt på msp så jag kan nästan aldrig fortsätta på den ! D: Men jag ska försööööka så gott jag kan ! :) Ja de va bara de jag ville säga..

Ps. JAG VILL INTE VARA SINGEL SÅ FRÅGAAAA PÅÅÅÅÅÅÅÅÅ! X-O



Mwihihi puss puss


dghs


Mycket Viktigt Inlägg...

En elafant balanserade på en liten liten spindel tråd, de tyckte han va så intressant! Så han gick o hämtade en annan elefant.
Två elefanter balanserade på en liten liten spindel tråd, de tyckte dom va så intressant! Så dom gick o hämtade en annan elefant.
Tre elefanter balanserade på en liten liten spindel tråd, de tyckte dom va så intressant! Så dom gick o hämtade en annan elefant.
Fyra elefanter balanserade på en liten liten spindel tråd, de tyckte dom va så intressant! Så dom gick o hämtade en annan elefant.
Fem elefanter balanserade på en liten liten spindel tråd, de tyckte dom va så intressant! Så dom gick o hämtade en annan elefant.
Sex elefanter balanserade på en liten liten spindel tråd, de tyckte dom va så intressant! Så dom gick o hämtade en annan elefant.
Sju elefanter balanserade på en liten liten spindel tråd, de tyckte dom va så intressant! Så dom gick o hämtade en annan elefant.
Åtta elefanter balanserade på en liten liten spindel tråd, de tyckte dom va så intressant! Så dom gick o hämtade en annan elefant.
Nio elefanter balanserade på en liten liten spindel tråd, de tyckte dom va så intressant! Så dom gick o hämtade en annan elefant.
Tio elefanter balanserade på en liten liten spindel tråd, de tyckte dom va så intressant! Så dom gick o hämtade en annan elefant.
Elva elefanter balanserade på en liten liten spindel tråd, de tyckte dom va så intressant! Så dom gick o hämtade en annan elefant.
Tolv elefanter balanserade på en liten liten spindel tråd, de tyckte dom va så intressant! Så dom gick o hämtade en annan elefant.
Tretton  elefanter balanserade på en liten liten spindel tråd, de tyckte dom va så intressant! Så dom gick o hämtade en annan elefant.
Fjorton elefanter balanserade på en liten liten spindel tråd, de tyckte dom va så intressant! Så dom gick o hämtade en annan elefant.
Femton elefanter balanserade på en liten liten spindel tråd, de tyckte dom va så intressant! Så dom gick o hämtade en annan elefant.
Sexton elefanter balanserade på en liten liten spindel tråd, de tyckte dom va så intressant! Så dom gick o hämtade en annan elefant.
Sjutton elefanter balanserade på en liten liten spindel tråd, de tyckte dom va så intressant! Så dom gick o hämtade en annan elefant.
Arton elefanter balanserade på en liten liten spindel tråd, de tyckte dom va så intressant! Så dom gick o hämtade en annan elefant.
Nitton elefanter balanserade på en liten liten spindel tråd, de tyckte dom va så intressant! Så dom gick o hämtade en annan elefant.
Tjugo elefanter balanserade på en liten liten spindel tråd, de tyckte dom va så intressant! Så dom gick o hämtade en annan elefant.





dghs

Jag som vanlig moviestar ;D

Såhär skulle jag se ut om jag va vanlig på msp:
ertyu
Detta e det xP
såhär ser jag ut:
QK
jag tycker jag e rätt snygg som vanlig person xP

vgcx

Strandparty 8'D

Tjulululu xD

Hade ett strandparty i min trädgård xP jag la ner 4.500 på den O.O Jag tog nåra bilder också ^^ :
ghf
Det va första bilden xD inte så många hade kommit xP
dgfs
Sen kom det fler xP jag tvinga alla att skriva SALAMI XD
ghdf
här skulle alla säga ost men när jag tog den bilden så vart det 2 som sa ost ;o
kmjhgv
Dom börja snacka potatis så dom fick säga potatis här xD
zxcvafsd
Här fick jag damp för dom 2 börja skriva negativa saker så -.-

Det va kul i mitten men sen blev jag irriterad så jag stack xD

wsx
;3

vgcx

I PROMISE 8D

OMFG! KOLLADE NYSS PÅ TVG'S NYA FILM... OCH DEN VA AAAAAASBRAAAAA! 8'D Asså jag lovar, hon gör världens bästa filmer ?! :o SÅ OM DU INTE HAR SETT DEN.. SE DEN NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU! X-O

I´m seriös xD








dghs

dampit -.-

BRGALAFLAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
D8<

JAG HATAR MIN F*CKING DATA D8< JAG KAN INTE SE DESIGNEN SOM NOXXI GJORT O KAN INTE CHATTA ME BELLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
GISSA OM JAG HAR DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMP!!!?!?!!!?!?!???!?!?!?!? DGJHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAA
A
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAADHD!!!!!!!!

vgcx

Finns en ny till dig me om du vill ha bella:
dghs

Kanske.. bara kanske.. x')

Ja TVG har ju lagt ut en bild på sig IRL, så jag tänkte att jag också KANSKE skulle göra det ! :3 Men jag är nt säker.. för ni kommer seriöst SPY ! D: Men jaja.. kommentera vad ni tyckeeeeeeeeer! :D



SITT INTE BARA DÄR, KOMMENTERA ! XD


bellaaaa xd

VATTENMELON ! 8D

Hej På Dej! :D Just nu sitter jag o äter vattenmelon ! 8'D Dä ä smaskäät ! x) Som ni ser har Noxxi fixat designen o de blev ju SKITSNYGGT ! 8D Hoppas vi får fler besökare nu.. 3: För just nu har vi typ 5 besökare -.-'' MEN IGÅR HADE VI 21 ! X-O Så jalla jalla, kolla bloggen o tipsa era vänner! XD Assu, ja venneh vad jag ska skriva så jag gör "3 saker ni nt visste om mig" :) Jag  vet att jag gjorde "10 saker ni nt visste om mig" förr gången men jag orkar bara 3 nu ! x'P



1. Jag HATAR ost! :s De e de värsta jag vet ! X.X
2. Jag HATAR smör också ! D: Fast jag har smör på mackan, men bara ytte pytte lite ! :D
3. Jag HATAR lila! xD Jag mår nästan illa av den färgen ! :S (Men de e nt så att om ni har på er lila kläder tycker jag att ni har fula kläder.. )


Mwihihihi de blev bara saker jag HATAR men jaja... XD




bellaaaa xd



Jusste, vi kanske kunde göra nya såna ^  så dom passar designen lite mer! :3 
                                                         |
                                                         |
                                                         |


Noxxi fixat designen. ;D

Hej alla Crazy-Läsare! :D
Nu är jag äntligen klar med designen, hoppas det ser bra ut.. xD
Gammal bild på lilla jag.. :3
// Noxibben1

10 Saker ni kanske inte visste om mig ;o

Efter som bella gjorde en så vill jag också göra xD

1. Jag tkr mitt namn IRL e askonstigt, men i Thailand e det ett så vanligt namn som det nästan går att få -.o

2. Jag kan inte uttala vampire rätt xD

3. Jag har 4 syskon o 5 plastsyskon. mina syskon heter Annie (Egentligen Anyamanie som e thailändskt), Tanya, Jambo (Egentligen Silwat) och Kithima.
4. Mitt Riktiga namn e Malinie som betyder flicka som klär sig i blommor (pinsamt -.-) o mitt smeknamn e Malie so jag vill bli kallad o det betyder Vacker Blomma (det e mkt finare -.o)
5. Jag har bara halvsyskon och min syrra Annie's pappa tog självmord när Annie va 7 år. (det e sant, loovar!! o.o)

6. Jag tål inte småkryp -.o förutom myror, ÄLSKAR MYSOR! >8'D en gång döpte jag en myra till Julius o alla bah WtF? -.o XD
7. Det värsta jag vet e sprutor O.o JAG DÖR AV SPRUTOR DOM E HEMSKA JAG DÖR! e typ allergisk mot dem BAHAH

8. Jag spelar fiol, går på teater o bild och älskar att sjunga kareoke xP

9. JAG ÄLSKAR MAAT!!! 8'D

10. när jag äter citron ser jag asdampig ut xD typ såhär: <<<<<<'''8>>>oo=.eew XD

MWÖHOHOHÖHÖHHÖHHÖÖ XD

:0

fader abraham, fader abraham...

...flera söner hade abraham, o dom åt o drack, o dom drack o åt o så gjorde dom så här: EN GÅMG TILL!!

BLAAGAAHAHA XD

Iaf, Tjo! xP
igår vart jag vip i ett år WOH! Det va awesome =w= först gick det inte, för innan hade vi försökt 3 gånger, sen gick det inte :( (för ett tag sen) O igår så fick jag damp när det stod att det va spärrat D:< jag bah "DAMPDAMPDAMPDAMPDAMPDAMPDAMPDAMPDAMPDAMPDAMPDAMPDAMPDAMP" XD men pappa ringde banken o fixa det men det tog typ 1 tmme för han e inte så bra på sånt -.o vi lista ut me banktanten (xD)att pappa hade ä i sitt lösenord men det fick man inte så vi ändra <:3

När jag blev vip så fick jag ju sc såklart xP mkt sc ♥w♥ 50.000 >8'D o jag va generös o gav 9 st presenter -.o mkt ja vet xP o som bevis har jag bild!!
gnhv
fh
Hoppas ni ser att det står 2 juli på alla -_- o de här va när jag fick senast:
jgh
31 maj, min skapelsedag, som en födelsedag. 1 present :'< som jag inte ens önska :'< o kolla! jag har vart utan present länge o gett asmånga (har gett mkt mer än vad jag visa) -.- inte så värst många som e generösa :'< rättvist? nee tror inte det -.-

Efter jag har haft lite sämre uppdatering än bella så blir detta ett ganska långt inlägg xP

Igår skulle jag börja göra en film, o så började det lagga när jag ändra kläder på bellaa -.- så här vart det att se ut xD
ghf
hahaha satt o skratta åt dom små shortsen XD o längst upp stod det "Null" ist för BellaaBellaa BAHAHA XD o kolla shortsen bakom dom vita o trasiga BAHAHAH XD Mwiih va kul det va XD

Jag skulle göra en header till min tråkiga egna blogg o ville ha me min boonie så jag tog en asgullig bild på henne när hon åt ;D
:P
Lilla söta Monstrez ;D o jag kolla statistiken o vi hade rekord igår O.O
bvj
O.E trots våran noobiga style? xD Men noxxi lägger väl in headern snart ;D o hoppas design också -.o
avslutar me en snygg bild på mig igår xD
















































Suddigt -.- BAJJ!!!
:0-.o

Mr.Bean

NU BLEV JAG AAAAAARG FÖR HELA MITT INLÄGG SUDDADES! -.-'' Men de här e vad jag skrev XD :
Just nu sitter jag o kollar på Mr.Bean HAHA han är så dum! x') Men ja iaf.. som jag sa håller jag på med en film, och den har ett namn nu ! 8D "Creepy Hotel" :D De kommer nog bli flera delar.. men jaja.. nt ens första delen är ju klar! XD Nu vet jag nt vad jag ska sriva så PUSS PUSS ! 8D <3






bellaaaa xd


RSS 2.0